Održana sjednica Vijeća roditelja

Datum objave: 27. rujna 2024.
Kategorija: Vijeće roditelja

26. rujna održana je 1. sjednica Vijeća roditelja Komercijalne i trgovačke škole Bjelovar. Vijeće roditelja čine po jedan predstavnik roditelja iz svakog razreda, ukupno 11 roditelja.

Vijeće roditelja ima zadatak da raspravlja i usvaja Izvješće o radu u prethodnoj školskoj godini, Godišnji plan i program rada škole i Školski kurikulum. Vijeće roditelja raspravlja o organizaciji nastave, školskim preventivnim programima, analizira uspjeh učenika na kraju školske godine, o normativnim aktivma škole, izletima i ekskurzijama, daje prijedloge za unapređivanje rada škole i usvaja Izvješće o stanju sigurnosti, provedbi preventivnim programa i zaštiti prava učenika i sudjeluje u procesu vrednovanja i samovrednovanja rada škole.

Za predsjednicu Vijeća roditelja u ovoj školskoj godini izabrana je Marijana Bango Jadrić, za zamjenicu Đurđica Brajković, a za člana Školskog odbora iz reda roditelja kojega imenuje Vijeće roditelja Marija Galić.

Svim članovima Vijeća roditelja želimo uspješan rad.

NV

Pročitajte još

Održana sjednica Vijeća učenika

Održana sjednica Vijeća učenika

Na početku svake školske godine konstituira se Vijeće učenika. Vijeće učenika ima zadaću da raspravi o Izvješću o radu škole, školskom kurikulumu i godišnjem planu i programu rada škole. Vijeće učenika može iznositi prijedloge za unapređenje rada škole, uređenje...

Pročitajte više
Skip to content